Zie mezelf ooit een boek schrijven

Zie mezelf ooit een boek schrijven

6 woorden -met foto voor Joke.

Jokezelf nodigde iedereen uit om een verhaal in zes woorden te schrijven over het thema kunst, met een foto erbij in haar blog: zes woorden met beeld thema KUNST

Gepubliceerd door juffiegelukkigonderweg

Nog steeds denk ik "ooit schrijf ik een boek". Tot die tijd vind je me op mijn weblog als ik tenminste niet onderweg - op reis - ben. Het liefst schrijf ik over alledaagse dingen en over taal.

15 gedachten over “Zie mezelf ooit een boek schrijven

 1. wow, je moet er maar op komen idd, het is overigens een hele klus zo’n boek maar als het klaar is voel je je onoverwinnelijk en trots op jezelf 😉

  Like

 2. Intrigerend verhaal…
  Het wordt waarschijnlijk moeilijk om ’s avonds te schrijven: gezien de los rondzwervende onderdelen van de elektrische installatie zal er dan wel geen licht zijn, en overdag zal eerst de bril matglasvrij gemaakt moeten worden.
  Is het wachten tot de verbouwing klaar is, of is dit de trap naar een rustig hoekje op zolder, dat eerst nog stof/spinnewebbenvrij gemaakt en ingericht moet worden?

  Like

   1. Ik zag het; erg leuk – een volkomen onbegrijpelijk verhaal als je er niet een toelichting bij had gegeven hahaha – maar wel mooi gevonden.

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: