Over mij

Hallo allemaal!
Welkom! Dank je wel dat je de moeite neemt om iets meer over mij te lezen. Die passie, lezen, delen we in ieder geval. Zonder boeken (ja nog steeds echte boeken) zou ik mijn leven een stuk saaier vinden. Ook ben ik een enorme filmfan en ken soms het boek waar de film op gebaseerd is al eerder dan de film.
Mijn werk heeft te maken met taal, vooral met Engels en Frans, dus heb ik een excuus om de hele dag met boeken, films, muziek en talen bezig te zijn. Ik kan me geen ander leven voorstellen. In 2013 genoot ik van een oude liefde Leonard Cohen in concert in Amsterdam en gelukkig is het hart van elastiek zodat ik ook een nieuwe liefde, Stromae, kan omarmen. Wederom een concert in Amsterdam in april 2014, gelukkig à deux pas d’Utrecht.
Tussen de muziek, het lezen en de films door ga ik wandelen, fietsen, fotograferen, bloggen, koken en eten. Soms doe ik een aantal van deze dingen zelfs tegelijkertijd. Als het te gek wordt en ik er onrustig van word, ga ik mediteren of vertrek naar een hele rustige plek in Noord-Frankrijk.

In 2006 liep ik van Le Puy-en-Velay naar Santiago de Compostella in Spanje. Om af te kicken bewandelde ik nog een aantal andere routes richting Santiago en toen ik het overal te druk vond, volgde ik de voetsporen van de schrijver Stevenson en liep een gedeelte in de Cevennes.

“Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn’t do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover.” (quote from Mark Twain)

Foto’s
Foto’s en tekst zijn van mij tenzij anders vermeld. Als je iets wilt overnemen dan kun je mij mailen. Kijk ook op auteursrecht

 

2 gedachten over “Over mij”

  1. Hoi, wat leuk. Ik kwam je tegen in mijn inbox bij het zoeken naar filmhuisfilm titels. Wij zijn in 2007 een keer in het fabuleuze LHC geweest in Utrecht. Volgens mij kenden we elkaar van Uitrecht. Uitgaanscluppie 😉

    Groet, Erwin

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Alledaagse dingen