Laatste deel autopech: opeens gaat het snel!

Versnelling

Zoals er opeens in de politiek een versnelling was (het kabinet viel), vielen wij ook bijna van onze stoel van verbazing.

Eerst ben je nog een tijd aan het wachten op een telefoontje, een tijdlijn of een berichtje van de garage… Je zucht eens diep en verlegt je focus. En dan als je het he-le-maal niet meer verwacht: een telefoontje van de eigen garage. Hij is er!

Toch nog sneller dan verwacht. En ja, de analyse is er dan ook sneller dan verwacht. De plastic schoepen in de waterpomp draaiden niet meer mee met de as…

De eigen garage

stelde niet teleur: analyse snel, bestellen materiaal snel en reparatie snel.
Dank voor iedereen die meegeleefd heeft. We kunnen hem ophalen dus dat betekent zeer binnenkort een weerzien met (in willekeurige volgorde) alcoholvrij bier dat we gekocht hadden, mijn fiets, heel veel klusmateriaal voor sanitair, tuinmateriaal, kleding, wandelschoenen, wandelstokken, bibliotheekboeken (die ik gelukkig nog kon verlengen) en vast nog een heleboel dingen die ik nu vergeet.

Tel je zegeningen

Voor je het weet, sta je ergens stil.

De trapas is gebroken en wordt gerepareerd om verder te fietsen naar het zuiden.

Dat kan je ook gebeuren als je op de fiets bent. Maar het voordeel is dat je dan (meestal) minder ver van huis bent en dat er dan een familielid kan komen opduiken dat razendsnel materieel vervangt alsof je aan de Tour de France meedoet.

Ik wens iedereen een goede reis, zonder kleerscheuren 😉

Naschrift: Via de mail krijg ik een berichtje dat er een taalfout in mijn blog staat.

“Een familielid die” stond er. Ja, natuurlijk weet ik dat het “een familielid dat” is: het=dat en de=die. Altijd, echt altijd moet je je tekst controleren, zelfs de tekst in de oerlelijke lay-out van dit blog. Om fouten te voorkomen, moet ik toch echt de AI-assistent van WordPress gaan gebruiken. De AI-assistent die… of moet je AI anders schrijven?

**AI verandert alleen de P van WordPress – ik schreef het met een kleine letter.**

Gepubliceerd door juffiegelukkigonderweg

Nog steeds denk ik "ooit schrijf ik een boek". Tot die tijd vind je me op mijn weblog als ik tenminste niet onderweg - op reis - ben. Het liefst schrijf ik over alledaagse dingen en over taal.

2 gedachten over “Laatste deel autopech: opeens gaat het snel!

    1. Nog niet helemaal vermoeden we omdat we niet weten waar de ANWB mee zal komen (qua rekening). In feite hebben wij extra kosten gemaakt vanwege een niet geplande overnachting, een extra rit met de motor etc.

      Like

Reacties zijn gesloten.